Perjantaina treenattiin porukalla Oreniuksen Juhan rataa, jonka Marjo ja Sanna olivat aiemmin viikolla tehneet Oreniuksen koulutuksessa. Oli sopivan haasteellinen rata. Touhon kanssa treenatessa sain tällä kertaa asenteen melko kohdilleen. Alussa tiukka käännös toisen hypyn jälkeen onnistui hyvin. Ongelmia tuli väärän pään putken viennissä. Yritin monta kertaa huutamalla/pysähtymällä  ohjata ja sain Touhon joka kerta menemään ensimmäiseen päähän. Mutta kun kokeilin treenikavereiden kehotuksesta vekkausta edelliselle hypylle niin toimi heti hyvin ja sain oikeaan päähän putkeen. Pienestä se on aina kiinni, kunpa itsekin aina tajuaisi jo rataantutustumisessa ottaa sen oikean ohjausvalinnan. Loppurata menikin ihan ok. A:n jälkeen oli hieman vaikeuksia kun piti lähettää hypylle jotta ehtisi tekemään persjätön pituuden ja putken välissä. A:n alta meni putki ja sen jälkeen piti saada toiseen putkeen, ihmeekseni Touhon sain ekalla kerralla menemään oikein. Se kun ei niin itse hae kovin kaukana olevia putkia. Kerran taisi matkalla toiselle putkelle kääntyä katsomaan mutta eteni kuitenkin koko ajan.

Tetellä otin vaan radan alkua rimat maassa. Teteäkin voi kuulemma ohjata kuin aikuisia koiria ohjataan, ei tarvitse mitään olet-pentu-alkeiskurssi-ohjaustaYllättynytSilmäniskuPitää vaan luottaa että kyllä se osaa normaalilla ohjauksella mennä eikä tarvi esim. mennä sentin päähän hypyn viereen ohjaamaan. Radalla oli pussi, jonka Tete aluksi ohitti sujuvasti. Lähestymiskulma ei ollut suoraan. Ehkä ensi kerralla treenaan Teten kanssa putken ja pussin lähestymisiä eri kulmista. Niitäkään ei olla aikoihin otettu.

Huipputreenit jälleen. Ihme jos tälläsella treenauksella ei tuu tuloksia.

Illalla oli vuorossa yllätysjuhlat Iitsulle UmpallaNauruTosin treeneissä Iida taisi saada vahingossa pienen vinkin illan tapahtumistaSilmäniskuHauskaa oli ja Umpan kokkaukset ja juomavalinnat olivat niiiiin herkullisia ja osuvia. Ihan mielettömat grillaukset ja jälkkäritKieli ulkonaKatseltiin myös videoita mm-kisoista ja karsinnoista sekä vanhemmista radoistaHymyKiitokset kaikille mukavasta illasta ja spesiaalit Umppa the Gordon Ramsaylle!!