Vepetreenit onnistuivat tänään oikein kivastiNauru

Touhon kanssa treenasin ensin esineen vientiä. Suureksi yllätykseksi Touho vei heti esineen hyvin veneeseenYllättynytOtin muutaman kerran lisäten aina matkaa ja vei aina hyvinHymyEnsi kerralla täytyy ottaa taas pidempi matka. Kaikki muut ALO-luokan liikkeet ovat lähes satavarmoja (ellei tuuli vaikuta), joten päätin etten tänä kesänä niitä niin paljon treenaa. Otimme ekaa kertaa tänään AVO-luokan veneen viennin rantaan (koira hyppää veneestä ja vie sen rantaan), onnistui sekin. Touhollekin varmaan vähän kivempaa kun tulee uusia liikkeitä, vaikka eipä se oikein enää innokkaampi voisi ollaHymyOnneksi vepessä saa haukkua...

Yritän saada Touhon tänä kesänä kahteen ALO-kisaan, jos vaikka ne ykköset sieltä tulisi ja päästään AVO-luokkaan kisailemaan.

Teten otin lopuksi uimakouluunHymyLaitoin sille pelastusliivit päälle ja Teijan avustuksella työnnettiin Tete hakemaan vedestä lelua. Ensin vastusteli hieman mutta otti aina lelun kun sen luokse vietiin. Lopulta ei enää tarvinut työntää Teteä uimaan, meni ihan itse ja haki lelun uimallaNauruTäytyy vissiin leikata pelastusliiveistä aina pieni pala pois niin Tete ei huomaa että kohta sillä ei ole ollenkaan pelastusliivejäSilmäniskuSillä on hyvä uimatyyli ja ui nopesti, mutta liikkeellelähtö on näköjöön vaikeaa. Tämä oli kuitenkin suuri edistys, jatketaan uimakoulua.