Tete on kunnostautunut puutyöntekijänäHymyOpetin sen tänään meidän mummolla hakemaan puuhalkoja mulle pinottavaksi. Tajusi heti idean ja toi jopa käteen asti halot. Välillä vaan vähän murisi kun otin halosta kiinni, olisi mielummin kai halunnut vetää sitäNauruJaksaa se vaan aina olla innoissaan työstä kuin työstä. Pappa myös mainosti naapureille että Tete on oikeasti lammaskoira...

Vepessä tehtiin Touhon kanssa esineen vientiä ja veneen haku. Esineen vienti ensin ok, mutta kun pidennettiin matka täysimittaiseksi niin ei enää mennytkään. Täytyi ottaa lyhyempi matka ja vei sitten. Ehkä pitää vaan pikkuhiljaa pidentää matkaa. Veneen haku epäonnistui ekalla kerralla kun en pitänyt Touholla koko ajan näköyhteyttä veneeseen, ei nähnyt sitä kun yritin lähettää. Toinen kerta meni hyvin kun sai katsella (ja haukkua...) koko ajan.

Tete pääsi/joutui taas hakemaan veneestä lelua. Marjo houkutteli veneestä agilitysanastoakin apuna käyttäen TeteäNauruAlku hieman hankalaa, mutta parani loppua kohden. Lopuksi heitin lelua haettavaksi ja lähti silloin hyvin uimaan. Lähtee paremmin liikkuvan lelun perään kuin paikallaan olevan.

Pikaiset agilitytreenitkin ollaan ehditty ottaa. Marian hallilla treenattiin pujotteluun lähetystä, ohjurit apuna. Tete hakee tosi hyvin pujottelun, kokeilin noin parinkymmenen metrinkin päästä ja hienosti haki. Otimme myös keinua. Välillä alas asti ja välillä Sari piti kiinni ettei laskenut yhtään. Saatiin hyvä vauhti, mistä Tete vielä pystyi pysähtymään.

Huomenna mennään Oreniuksen Juhan oppiin ja ehkä Ikeaan shoppailemaanNauru