Kaikkea ollaan vähän yritetty treenata. Tässä lyhyttä raporttia.

Agilityssä ollaan tehty pidempää rataa, mikä meni melko pieleen, kun rimoja tippui, vaikka olivat minikorkeudessaHuutoMyös sillä kerralla Tete ei ekalla kerralla pysähtynyt puomille, koska kaksi putkea meni alta. Ehkä hieman selittelyn makua, mutta en keksi muuta syytä miksi ei pysähtynyt. En kuitenkaan puuttunut siihen, ja seuraavilla kerroilla onkin mennyt puomin normaalisti. Teten kanssa täytyy vaan joskus olla puuttumatta tietynlaisiin virheisiin ettei ota itseensä. Haluan säilyttää sillä nopean puomin ja varmasti alkaa hidastamaan jos komentaa sitä. Ratatreeni meni mielestäni muuten suht ok, vaikka muutamaa kohtaa täytyi enemmän hioa.

Käytiin Sarin kanssa ottamassa myös keinutreeniä. Ekaa kertaa Tetellä keinu laski kokonaan maahan. Menee hyvin yksittäisenä esteenä eikä pelkää yhtään, radan yhteydessä ei vielä uskalla ottaa, kun ollaan vähän treenattu ja vauhdin myötä voi tulla ongelmia. Viimeksi treenattiin pelkästään takaakiertoja ja niistopersjättöä. Harjoitusta siihenkin lisää.

Käytiin myös Riitalla lampaita katsomassa. Tete oli liinassa ja veti vielä aika paljon, varsinkin ensimmäisellä treenikerralla. Ajoittain menee ihan kivasti, mutta eiköhän jatketa vielä liinatreeniä varmuuden vuoksi.

Vepeilyyn sattui tällä viikolla hyvä sääHymyTouhon kanssa otin ensin esineen vientiä. Meni vielä paremmin kuin viimeksi ja pidennettiin matkaa. Alkaa ainakin näillä näkymin esineen vientikin sujua niin että voisi kisoissakin onnistua. Touho pääsi kokeilemaan myös avo-luokan veneenvietiä. Aluksi ei heti hypännyt itse veneestä, mutta saatiin hyvä neuvo heittää pelkkä naru ensin rantaa kohti ja se toimi hyvin. Tetellä otin esineen hakua veneestä ja heittelin sille vielä lelua erikseen. Lähti taas paremmin uimaan kuin viimeksi, kehityskelpoinen vepekoiraNauru

Ja otin Teten kanssa vielä tokoakin kerran sisällä makupalojen kanssaYllättynyt Ihan ok meni alokasluokan liikkeitä (tai lähinnä osia niistä). Noutoakin treenasimme, tuo kapulan käteen mutta sivulle en vielä saanut.