Vepessä käytiin viime ja tällä viikolla. Touhon kanssa vienti ei oikein sujunut viime viikolla mutta tänään toimi erittäin hyvin kun otin hyvän lelupalkan mukaan vaihtariksi. Kokeiltiin tänään myös kahden veneen hakua. Ensin irrotti köyden ja aikoi tulla takaisin veneeseen missä itse olin, mutta kun tajusi että lelupalkan saa maalla niin seuraavat yritykset menivätkin jo paremmin. Tete meni edellisellä viikolla paremmin, tänään jumitti uimaan lähtemistä enemmän. Ollaan vientiä otettu nyt kaksi kertaa niin että Tete on narussa ja veneestä vedetään vähän tarvittaessa. Narunveto-tekniikka tuntuu sopivan Tetelle hyvin, sitä ei haittaa yhtään, pitää lelustakin hyvin kiinni vaikka vedetään. Meillä oli treeneissä tänään helikopterikinSilmäniskuArmeijan helikopteri lensi matalalla meidän yli, sellaisen kun saisi treeneihinCool Ensi viikolla taitaa olla vuoden viimeinen vepe-treeni, vesi alkaa pikku hiljaa kylmenemään.

Möllikisoissa oltiin taas Sarin ja Rallin kanssa viime viikolla Kotkassa. Tuloksissa ei vieläkään kehuttavaa, mutta suunta on ollut möllikisoissa onneksi ylöspäin. Möllien radalla meni puoleen väliin ok. A:n jälkeen oli aika tiukka hyppykulma ja siitä muistaakseni rima alas. Lopussa oli taas u-putken jälkeen tiukka käännös, jossa olisi pitänyt poikkari osata, kun ei ollut mitään saumaa ehtiä valssaamaan. Siitä taisi tulla kielto ja sen jälkeen takaaleikkauksessa rima alas. Vika este vähän vinossa ja Tete meni ohi. Korjaamiseen meni taas aikaa, kun en tajunnut heti ottaa tarpeeksi tilaa. Radan loppu oli meille vaikea, kun emme sellaista olleet juurikaan treenanneet, mutta muuten olin ihan tyytyväinen rataan.

Kilpailevien radalla Tete käveli taas ekan esteen ohi ennen lähtölupaaHuutoVein takaisin lähtöön istumaan ja aloitettiin uudelleen. Alkuosa rataa oli pelkkää valssausta hypyillä. Meni ihan ok, kerran meinasi tulla yhden hypyn ohi mutta sain onneksi ohjattua esteelle. Puomin jälkeen oli suora putki, niinkuin mölleissäkin. Tete teki juoksupuomin...tietysti ennakoi rataa kun edellisellä kerrallakin mentiin putkeen. Eikä mulla tainnut olla minkäänlaista tai sitten hyvin vähäinen käskytys. Loppu oli vähän samantyylinen kun mölliradalla. Sain Tetelle ainakin yhden kiellon ja olisikohan yksi rima tippunut. Rimat olivat 55-60 cm. Olin tähänkin rataan aika tyytyväinen. Tete haki kummankin radan putket hyvin, vaikka oli takaaleikkauksiakin. Kepit haki myös hyvin kovasta vauhdista ja pysyi siellä vaikka valssasin lopussa.

Viime perjantaina oltiin pitkästä aikaa ratatreeneissä. Oli vaikeahko rata, lyhyillä esteväleillä. Teten kanssa menin kolme kertaa. Tokalla esteellä olisi pitänyt tehdä niisto-persjättö, tajusin sen vasta toisella kerralla, ja se toimi hyvin. Kahdessa kohtaa Tete hyppäsi tosi pitkälle ja haki jopa muita esteitä. En vaan uskaltanut oikein ottaa tiukkaan ohjaukseen, kun oli vaikeita hyppykulmia ja pelkäsin myös rimoja. Täytyy alkaa taas treenaamaan tiukkoja käännöksiä. Keinu oli myös radalla ja ekalla kerralla meni lentokeinuksi. Toisilla kerroilla ok. Yhden kerran rima tippui kun yritin tiukkaa takaaleikkausta. Muuten ihan hyvä rata. On sen kanssa kiva treenataNauruAinakin välilläSilmänisku