Maanantaina kävin pikaisesti ottamassa Teten kanssa hyppytreeniä. Tein neljän hypyn suoran, yritin tehdä samoilla mitoilla kuin hyppytekniikkakurssilla oli. Yhden kerran tiputti viimeisen riman, muuten meni hyvin. Eikä hypännyt kahta kerrallaan niin kuin silloin kurssillaCoolOtin myös hypyllä kääntymistreeniä. Lelu maassa ei toiminut kauhean hyvin. Hyppää pitkälle ja hakee sitten lelun siivekkeen vierestä...paremmin sain kääntymään kun pidin lelua kädessä. Kääntyi ihan kivasti. Tosin vauhtia ei otettu paljoakaan. Toivotaan että joskus saisin kääntymisen toimimaan myös kovassa vauhdissa ja kun Tete on noin 100 metriä edellä.

Teten "puolisisko" Piuha tuli samaan aikaan keppitreeneihin ja Touho sai vähäksi aikaa leikkikaverin. Touhon mielestä Piuha olisi vaan voinut juosta vähemmänSilmänisku

Tiistaina käväistiin Sarin ja Umpan kanssa ottamassa pientä radan pätkää, joka oli ollut piirinmest. kisoissa. Kepeille piti koira jättää menemään yksin loppuun jotta ehtisi putkelle ohjaamaan. Ja koiran piti hakea putkikin aika itsenäisesti, että ohjaaja ehtii vaihtaa putken toisessa päässä puolta. Tete meni ok. Kokeilin kolmella tavalla. Pakkovalssi putken edessä (puolenvaihto siis jo putken edessä), poikkari putken jälkeen ja persjättö putken jälkeen. Koska olen hidas ja Tete nopea niin parhaiten taisi onnistua poikkari. Pakkovalssissa olin vaan koira tiellä ja persjättö onnistui muutaman treenin jälkeen ihan ok.

Lopuksi herkullisia muffinsseja a la UmppaKieli ulkonaEi harmita virheet ehkä enää niin paljonSilmänisku