Tänään päästiin yli viikon tauon jälkeen taas agilityn pariin. Käytiin Sarin kanssa ottamassa kontaktit ja keppejä.

Kontaktit ok, otin nousetouch-vahvistusta ja ohijuoksuja. Nyt pysyi joka kerta kontaktilla, välillä oli lelukin edessä odottamassa. Vauhtiin olen myös tyytyväinen, välillä sitä on ehkä liikaakiin jos koira on puomin ylösmeno-osuudella poikittain...jatkan edelleen kontaktien kanssa matalalla profiililla, yritän olla treenaamatta liikaa ettei vauhti tai joku muu kärsi.

Kepeille otin erilaisia lähestymisiä, laitettiin länget avuksi. Yksi kulma näyttää edelleen olevan vähän muita hankalampi, Tete lähti kiertämään pari kertaa koko keppejä. Tiukalla haltuunotto-käskyllä sain hakemaan siitä kulmasta. Otin myös kolmella sivuttaishypyllä sen helpoimman version (ei välistä vetoja), kerran tipahti 65 cm rima kun en antanut paljonkaan tilaa Tetelle.

Touhon kanssa otin vähän putki-puomi-putki-treeniä. Oli tosi innokas kuten aina ja vauhti ei ole hiipunut yhtään. Olisi niin kiva mennä sen kanssa, tuntuu superhelpolta Teten jälkeen. Palkkana oli tänään häntäsikaNauru

Perjantaina mennään Jenni, Sari ja pennut kokoonpanolla Oreniuksen Juhan koulutukseen. Taitaa olla turha toive ettei joutuisi paljon juoksemaan. Täytyy tässä jotain keksiä että saisi itsensä edes vähän parempaan kuntoon...viidessä päivässäSilmänisku

Lauantaina olin katsomassa Kouvolan kisoja. Hienoja ratoja Annella ja Taisto-pumilla, josta tuli AVAHymy, Iidalla ja Soololla ja Umpalla ja Rissalla. Onnea kaikille vielä nollavoitoistaNauruHyvähyvä!!