Oli jo tänä vuonna tarkoitus päästä kolmosiin kisaamaan. Uusi tavoite on saada viimeinen nolla ensi vuoden kevääseen mennessä. Ässämmiin/karsintoihin yritämme vasta vuonna 2013, meidän nollaprosenttimme kun on nyt niin surkea enkä pysty joka viikonloppu kisaamaan. Olisi niin kiva joskus taas päästä karsintoihin ja ässämmiin ja vielä Teten kanssa!  Valmennuksissa käydään kun on vaan mahdollista. Varmaan säännöllisemmin Juhan ja Helin koulutuksissa.

Tokossa kisataan avo-luokassa ja sieltä olisi yksi ykkönen hakusessa. Tuskin voi-luokkaan ehdin Teteä ainakaan alkuvuodesta treenata. Avo-luokan liikkeet ovat (tai ainakin olivat...) onneksi hyvässä mallissa, täytyy vaan kaivaa joskus toko-Tete naftaliinista.

Paimennukseen en aseta mitään tavoitteita, se riippuu ihan treenimahdollisuuksista. Jos tosi hyvin käy niin syksymmällä voisi jopa kisaamista kokeilla.

Vepessä jatkamme varmaan harrastuslinjalla. Tietysti yritämme edistyä mutta se on ollut meille lähinnä hauska harrastus ja hyvää liikuntaa koiralle. Touhon kanssa tosin voisi alo-luokassa startata jos se on yhtä hyvässä kunnossa kuin viime kesänä.

Ja ohjaajalle parempi kunto...joutuuko taas aloittamaan juoksemisen...toivottavasti ei sentään lunta tule, muuten voi joutua hiihtämään...