Teten kanssa kahtena päivänä otettiin vähän agilityä. Ensin kolmella hypyllä treeniä: lähinnä takaakiertoja, tavallista pyörimistä ja uutena käärmekäsi (tosin Teten kohdalla voidaan puhua pelkkä "käsi"Silmänisku). Pidin rimat maassa, niin ei tarvi hyppytekniikkaa huomioida samalla. Takaakierrot onnistuivat hyvin, ei tarvi ihan lähelle saattaa. Pyörittämisessä pitää muistaa pitää kädet lähempänä vartaloa ettei lähde kauemmas mutta kuitenkin selvä näyttö ettei tule välistä. Käärmekäsi toimi myös hyvin, tulee lähelle ja suhinalla kääntyy hyvin. Lopuksi otettiin kolmen hypyn irtoamissuoraa, menee vauhdilla kun lelu oli valmiiksi maassa.

Seuraavalla treenikerralla otin nose touchia a:lla. Lisättiin häiriöksi käveleviä ihmisiä, vähän niitä aluksi katseli mutta teki kuitenkin harjoituksen. Pitää ensi kerralla muistaa käyttää käskysanaa samalla kun laittaa pään alas. Nyt huomasin että ei vielä ole aivan tajunnut sanaa, koska ei ekalla käskyllä aina toimi. Kokeilimme myös pituutta, se onkin jäänyt vähemmälle. Lelu laitettiin maahan ja odotin niin kauan käskyn antamista että Tete katsoi minuun. No, oisihan siinä mäkkärin kahvit ehtinyt juoda, sen verran lelua tuijotti. Tällaisia kontakti ohjaajaan -harjoituksia täytyykin tehdä enemmän että Tete ymmärtää että ohjaajakin on ihan tarpeellinen agilityssäNauru

Otin Teten odottamaan vuoroaan vapaana aidan taakse, kerran lähti kentälle kun silmä vältti. Näitäkin harjoituksia on vaan jatkossa muistettava ottaa enemmän. Nyt oli suhteellisen nätisti paikallaan.