Sadekelin (siellähän ei muuten ikinä kastu...) vepetreeneissä otin Touhon kanssa pelkästään esineen vientiä. Kohta ei uskalla kisoihin ilmoittautua kun ei se ole kertaakaan toiminut pitkällä matkalla. Otin lyhyellä matkalla veneeseen vientiä ja kun se ei oikein sujunut niin vastaanottaja seisoi vedessä. Ensi kerralla on pakko ostaa hiirilelu ja kokeilla sillä. Ja voisi ottaa pelkästään maallakin vientiharjoituksia. En ymmärrä mikä siinä on ongelma, viime syksynä vei ihan kivasti.

Tete pääsi hakemaan lelua vedestä ja veneestä, menee joka kerta paremmin. Kokeiltiin myös veneestä hyppyä niin että joutui uimaan (ilman taikaviittaa). Lähtee hyvin ekalla käskyllä. Tänä kesänä ei Teten kanssa soveen päästä mutta otetaan tavoitteeksi seuraavana kesänä.

Eilen treenailtiin vähän agilityä Sarin ja Umpan kanssa. Treenasin vaan Tetellä nose touchia, putkella takaaleikkausta, sylkkäreitä ja poikkareita. Kontaktitreeni onnistui ihan ok. Otettiin mini-a-puomi-esteellä. Ainoa ongelma on että ei seiso vaan makaa ja välillä valuu sivulle. Kokeiltiin seisomista että Sari pitää kiinni, mutta Tete ei oikein tykännyt. Sylkkärit ja poikkarit onnistuivat hyvin, otettiin yhdellä esteellä. Kuten myös takaaleikkaus, otin viimeset kerrat ilman avustajan lelunheittoa ja meni silti putkeen.