Tänään oltiin taas kssk:n häiriö-tokotreeneissä. Tänään vaan taisi Tete olla se joka aiheutti muille häiriötäNolostunutOli oikein kivat treenit. Otettiin paikalla istumista ja makuuta, mitkä onnistuivat hyvin. Paikalla makuussa olen yrittänyt vähentää palkkaamista ja Tete pysyi hyvin minuutin paikalla. Taisin kerran siinä ajassa käydä palkkaamassa. Voi olla että pysyisi kauemminkin mutta otan nyt vielä varman päälle kun viimeksi nousi omia aikojaan. Matkakin on vielä melko lyhyt. Istumisessa pysyi myös koko ajan, palkkasin aika tiheään ettei ehdi nousta ylös.

Seuraamista otettiin muutama askel ja sivulle, enimmäkseen ok. Hakee hyvin paikan kunhan ensin varmistaa ettei Teten huomio ole kiinnittynyt muualle. Maahanmenokin alkaa sujumaan sivulta ilman että tarvii auttaa. Seisomista otin heittämällä makupalan taakse. Ainut mikä meni tänään melko pieleen oli luoksetulo. Otettiin kaksi kerrallaan, niin että toinen pysyy paikalla ja toinen kutsuu luokse. Tetehän on tässä vaiheessa erittäin valmis kyttäämään, koska toinen lähtee liikkeelle. Pidin sen hihnassa kun oli paikallaolo-vuorossa ja vaadin katsekontaktia ja menin itse Teten eteen ettei kyttää toista koiraa. Onnistui ok. Kun kutsuin luokse niin tuli minua kohti mutta jotenkin samalla onnistui kyttäämään lähteekö muut sivussa olijat liikkeelle. Toisen kerran kun otettiin ensin maahanmeno ja siitä luoksetulo niin tuli minun luokse mutta lähti samantien viereistä koiraa kyttämään joka oli menossa omistajansa luokse. Onneksi Tete ei tee mitään, mutta toisen treeni taisi mennä pilalle kun Tete meni koiran eteen maahan tuijottamaan. No, ensi kerralla täytyy muistaa ettei ota vielä näin paljon häiriötä mukaan treeneihin. Kaikenkaikkiaan meni ihan hyvin, tuntuu vaan että Tetelle pitäisi tokossa koko ajan keksiä joku tehtävä mitä se tekisi.

Tokon jälkeen otettiin pikainen pujottelutreeni. Oikein hyvin meniNauruHakee kepit myös kaukaa, mutta vedätystä ei edelleenkään voi paljon lisätä.

Seuraavaksi treenataan varmaan vasta ensi viikolla Ruotsin reissun jälkeen. Kiva lähteä taas jännittämään Iidan ja Soolon suorituksia ja shoppailemaan ja syömään laivalleNauru