Meijän treenikaverit Iida ja Soolo-sheltti taistelivat itselleen paikan agilityn mm-kisoihin!!!Nauru Vaikka tämä ei tullut yllätyksenä niin hienoa oli olla paikanpäällä näkemässä Iidan ja Soolon upeita ratoja. Taitava ja hyväkuntoinen ohjaaja, hyvin opetettu ja nopea koira sekä valtava työmäärä, niillä irtosi heille maajoukkuepaikkaHymyEi tule heti mieleen toista koirakkoa joka näin paljon ansaitsee paikan joukkueessa. Lupasin lähteä Iidan avustajaksi kisa- ja treenimatkoilleHymy, kiva syksy siis tiedossa.

Mulla ja Touholla meni ihan käteen koko karsinnat, 2 X HYL. Lähdössä varasti taas pahasti, varmasti sen saisi pysymäänkin mutta ainakaan nyt ei henkinen kantti ohjaajalla riittänyt siihen. En tehnyt niinkuin etukäteen oli tarkoitus, jonnekin ne kaikki hyvät ajatukset ja teot vaan katosi kun lähtöpaikkaa lähestyimme. Ekalla radalla hyppäsi takaakierto-hypyn etupuolelta, oli vaan ohjaus ja oma liike niin myöhässä kun olla voi. Tokalla radalla sujahti väärän pään putkeen. Ei ollut edes paha paikka, en vaan ohjannut tarpeeksi selkeästi/tiukasti oikeaan päähän. Jälkeenpäin ajattelin että olisi jopa voinut ehtiä muurin jälkeen valssaamaan jolloin olisin helposti saanut Touhon oikeaan päähän. Mutta ei tullut rataantutustumisessa mieleen. Erittäin huonoa keskittymistä molemmille radoille. Otsan rypistys

Ehkä tässä on pieni miettimistauko paikallaan, jotain tarttis tehdä että parempiin suorituksiin pystyisi arvokisoissa. Iidan ja Soolon suoritukset antavat kyllä varmasti treenimotivaatiota itsellenikin jatkossa.

Tete oli turistina mukana. Ihan hyvin käyttäytyi hotellissa, kisapaikalla toivomisen varaa hihnakäyttäytymisessä. Hirveä veto lämppäesteille. Häkissä onneksi osaa olla asiallisesti.

Kiitokset team Ruandalle mahtavasta kisaseurasta! Ens vuonna taas pakolaisleiri pystyyn!