Nyt on kepeillä enää alussa ja lopussa verkot sekä keskellä yksi. Tete on selvinnyt hyvin tähän asti. Täytyy jossain vaiheessa vaihtaa alun  ja lopun verkot hieman näkymättömämpiin apuihin.

Oli pakko kokeilla a:lla miten pysyy jos haisis viedään kauemmas maahan narun perässä vedettäväksi. No läpijuoksuhan siitä tuli...en varmaan käskyttänyt tarpeeksi voimakkaasti mutta lelu maassa on näköjään vielä tässä vaiheessa liikaa. Kokeilin uudestaan ja sain Teten pysähtymään, mutta tuijotti lelua ja nosetouch oli hyvin heikko. Otin a:ta ja puomia muutamia kertoja kokonaan ja pysähtyi aina tekemään nosetouchia, palkkasin itse lelulla kädestä. Ekaa kertaa jätin siis makupalat pois. Lopuksi otin vielä sivusta alastulolle nosetouchia makupalapalkalla. Kyllä se taitaa osata nosetouchin, kun näinkin pitkän kontaktitreenaamattomuuden jälkeen tekee hyvin. Mutta lelua ei voi vielä tässä vaiheessa laittaa häiriöksi näkyville.

Treenien jälkeen juoksin Teten kanssa läskien lenkin! Ihme että jaksoin kylmiltään juosta koko matkan. Aikaa meni 9 minuuttia ja Tete auttoi vetämällä koko matkan. Eikä tuntunut niin pahalta mitä etukäteen ajattelin . Tästä on hyvä jatkaa. Onhan tää jo suunta oikeaan että ei mennä enää mäkkäriin treenien jälkeen vaan juoksulenkille