Tänään oli taas perinteinen Oreniuksen Juhan treenit/shoppailu/syömispäivä Umpan ja Sarin kanssaNauru

Tutustuin ehkä vähän turhaan yli 20 esteen rataan kun Teten kanssa päästiin vaan yhdeksän ekaa estettä. Niissäkin oli ihan tarpeeksi haastetta. Alkukin oli meille aika hankalaa. Jos joku kohta onnistui niin toinen ei...lähinnä pakkovalsseissa en päässyt alta pois. Voi olla että lopussa meni Teten (väsymys?) piikkiin kun meni koko ajan väärältä puolelta estettä vaikka olin oikein sijoittunut. Laitettiin siiveke avuksi ja se toimi hyvin. Niitä voisi useamminkin käyttää apuna, ei vaan aina muista tai tajua. Nyt haki suoralla hyvin ja ehdin jopa tekemään persjätön. Takaakierto-niistossa oli jälleen vaikeuksia. Eikä ihme kun ei sitä olla juurikaan treenattu. Takaakierto suht ok, mutta täytyy selvästi käydä "niistämässä" että hyppää hypyn takaisin päin. Yleisin virhe minulla oli tässä kohtaa se että lähdin liian aikaisin pois niistosta. Yllätyksekseni poikkari meni melko ok, vaikka jäin jälkeen. Myös puomin kontakti hyvä, en vaan uskaltanut ihan hirveästi vedättää.

Taas oli tosi hyvät treenit. Täytyy kiinnittää huomiota ohjauksen oikea-aikaisuuteen, että turha varmistelu jää pois. Muuten ei ehdi ohjaamaan seuraavia kohtia. Ja enemmän treenattava tekniikka-toistoja. Sekin täytyisi muistaa että jos kaksi kertaa ei joku onnistu niin täytyy helpottaa jotenkin treeniä. Vaikka aika usein onkin vaikeaa, niin ei kuitenkaan ole mahdotonta saada Teteä menemään oikein. On vaan jaksettava treenata ja opettaa asiat kunnolla. Perusasioita...

Treenien jälkeen käytiin vielä jumbossa ostoksilla mm. suklaakaupassa Umpan toimiessa asiantuntevana oppaana ja tietenkin syömässä hyvää ruokaaHymyTälläinen päivä täytyy pian ottaa uudestaanNauru

Peruin Teten vapun paimennuskisat. Moni asia on vielä niin alkutekijöissään, että ei uskalla lähteä tässä vaiheessa kisaamaan, vaikka vappu onkinSilmänisku. Ehkä sitten kesäkuussa uusi yritys.

Umpan ja Rissan blogissa meidänkin treenistä videonpätkä näkyvissä: http://rissanen.blogspot.com/  (Tete kolmas video ylhäältä)