Viime viikolla päästiin Helin koulutukseen. Rata ei ollut mikään supervaikea, mutta ei saatu virheettömästi läpi. Loppui aika, ohjaajan kunto ja Tetekin alkoi lopulta tekemään kieltoja mitkä voi laittaa väsymyksen piikkiin. Heliltä saatiin taas tosi hyviä neuvoja, mitkä toimivatkin hyvin Teten kanssa. Minun pitäisi vaan itse keskittyä rataan niin hyvin että muistan mitä joka kohdassa täytyy tehdä. Teten kanssa kun sitä muistettavaa on aika paljon...ja täytyisi taas muistaa ohjata rauhallisesti, vaikka onkin sähäkkä koira.

Käväistiin myös tekemässä tekniikoita sukulaistreeneissä Kirvelin ja Tinjan kanssa. Ja treenasin Teten kanssa päällejuoksua! Aluksi hankalaa, mutta sain loppujen lopuksi menemään kaksi sivuttaishyppyä peräkkäin. Ehkä suurin ongelma on se että Tete juoksee helposti ohi eikä hyppää takaisin. Mutta treenataan lisää. Otin myös kepeillä sivuetäisyyttä, ei tullut kertaakaan pois. Vääränpään-putkitreeni toimi hyvin, laitoin vuorotellen kumpaankin päähän. Poikkarit, pimeä putki ja rengastreeni ok. Hyvät treenit. Ai niin, otin puomin hirveällä leluvedätyksellä lisätäkseni vielä vähän vauhtia, Tete juoksi läpi. Uusi yritys ja pysähtyi. Täytyy Tetenkin kanssa välillä muistuttaa vauhdista kontakteilla, ettei missään vaiheessa ala hidastaa.

Eilen rataharkoissa. Ratana mm-hyppis, tosin huomattavasti pienempään mittakaavaan rakennettu (estevälit n. 3 m). Ekalla yrityksellä Tete meni aina noin viisi vapaavalintaista estettä yhdellä käskyllä...mutta loppua kohden mentiin jo ihan hyvää rataa. Ehkä suurimpana puutteena huonot haltuunotot. Pitäisi taas niistäkin muistaa palkata.

Viikonlopun ohjelmassa kssk-pikkujoulut koirille ja KÄÄK! ekat kakkosen kisat HyvinkäälläCoolToivotaan helpohkoja ratoja...