Tänään oltiin Jenni, Sari ja pennut treeneissä ulkona Marian kentälläHymyOikein mukavaa oli treenata kun ei ollut kuuma ja pöly ei haitannut. Taitaa kasvihuonetreenit olla ohi tältä keväältä, olosuhteet alkavat käydä mahdottomiksi.

Tehtiin Oreniuksen treenin alkuosaa, missä kokeilin pakkovalssin tilalla japanialaista (vai mikä se nyt oli) eli persjätön tyylinen ohjaus. Pari ekaa kertaa Tete ajautui minun selän taakse, mutta saatiin sen jälkeen onnistumaan. Tosin olin lähes joka kerta enemmän tai vähemmän Teten tiellä, mutta en nyt vaan pystynyt parempaan. Välillä oikein nauratti kun näkee että koira tulee jaloille eikä ehdi alta poisNauruPidin rimat medeissä ja aika kivasti pysyivät ylhäällä.

Keppejä ja kontakteja otin erikseen. Kontaktit hyvät, yhden kerran tosin vedätin puomia lelu kädessä eikä Tete pysähtynyt. Kepeille lähtee kaukaantakin hyvin, mutta tiettyjä kulmia pitää vielä vahvistaa. Kontaktit ja kepit alkavat siis olla kisakunnossa. Keinua ja rengasta täytyisi enemmän treenata, ne ovat jääneet tosi vähälle.