Käväistiin pikaisesti illalla kentällä. Touhon kanssa otin keppikulmia. Meni aika hyvin, yksi kulma tuotti aluksi vaikeuksia, mutta sain senkin lopulta onnistumaan. Ohjasin ensin muutaman kerran vahingossa väärään väliin ja palkkasinkin vielä siitä...mutta onneksi Touho ei mennyt siitä sekaisin. Kokeiltiin myös ihmisnuolta. Touhohan pumimaiseen tapaan hyppäsi suoraan ohjaajan jalkoja päinPäättämätönEi juurikaan kunnioita edessä olevaa ohjaajaa. Huomasin että jätin Touhon liian kauaksi ja se sai kerättyä kovan vauhdin. Meni ihan mukavasti kun saatiin vauhti hiljaisemmaksi. Sylkkärit ja poikkarit onnistuivat myös ihan ok. Kyllä se taitaa aika paljon osata, on vaan ohjaajasta kiinni, miten ne toteutetaan. Kiva mennä vaihteeksi osaavan koiran kanssaNauruEikä se ollenkaan hidasta menoa vaikka ohjaaja välillä hermostuu. Toisaalta kiva kun ei välitä, mutta joskus ois parempi jos uskoisi vähemmällä.

Tetellä otin keppejä eri kulmista. Menin mm. keppien puoleen väliin kutsumaan ja hyvin haki kepit. Nose touchia otin a:lla ja puomilla. A:lla otin muutaman kerran niin, että Tete hyppäsi sivusta alastulolle. Puomi on sille vieläkin liian kapea (miten niin seitsemän leivän uuni...), meinaa välillä valua sivuun. Sylkkäreitä ja poikkareita treenattiin myös, menee hyvin, olen saanut Teten tulemaan lähemmäs minua. Lopuksi otin vähän "pyöritystä" (takaakiertoa, valssausta, poikkaria putkelle) putki-hyppy-yhdistelmällä lelu kädessä. Kyllä menee nopeasti, voi olla että siitä tulee agilitykoiraNauru

Sain Teten odottamaan omaa vuoroaan vapaana kentän reunalla kun menin Touhon kanssa. Kerran tuli meidän luokse mutta käskin takaisin ja pysyi loppuajan paikallaan. Touho myös odotti vapaana omaa vuoroaan kun menin Teten kanssa. Täytyykin tehdä näin useammin.

Varasin eilen lennot Sveitsiin (josta menemme junalla Itävaltaan), alkaa pikkuhiljaa kisakuume noustaNauru