Sunnuntaina käytiin starttaamassa kaksi agilityrataa Hyvinkäällä. Ekalta radalta räkänollien räkänolla. Päästiin kolmetoista ekaa estettä ilman suurempia virheitä. Yksi käännös olisi voinut taaskin onnistua paljon paremmin ja Tete lähti puomilta vähän turhan aikaisin (tai voi olla että otin sen liian aikaisin). Oli tarkoitus jättää Tete puomille että itse pääsen hyviin asemiin hypyn eteen, mutta jouduin jonkinlaista pakkovalssia käyttämään kun ei pysynytkään puomilla tarpeeksi kauan. Radan loppuosassa tuli varmaan joka esteellä pyörimistä kun en millään pysynyt perässä. Hyppyjä oli sivuittainkin, niin että olisi päällejuoksua pitänyt yrittää mutta en ikinä ehtinyt koiran kanssa niille yhtäaikaa. Sittenhän se meni niin että Tete juoksee kohti seuraavaa estettä ja kun en tule tarpeeksi nopeasti mukana niin kääntyy takaisin minuun päin ja sitten jatketaan. Ihme ettei kieltoja tullut. Maaliin päästiin nollallaYllättynytOltiin vasta sijalla 7. kaiken sen säätämisen takia.

Toka rata oli suunnilleen sama kuin eka rata, mutta suoritettiin toisinpäin. Alku oli vaikea, kuten oli edellisen radan loppukin. En oikeasti keksinyt mitään järkevää ohjausvaihtoehtoa Teten tasoisen koiran kanssa. Koko ajan mentiin kieltojen rajamailla, kunnes sain Teten yhden esteen ohi. Alun jälkeen loppu meni ihan ok, jos lasketaan taas valumiset pois. Ai niin, menihän Tete renkaan välistäHuutoKepeilläkin kävi jotain omituista. Luulin että Tete meni jossain kohtaa väärin, enkä alkanut korjaamaan. Oli kuitenkin mennyt oikein. Kepit taisivat olla vähän vinossa keskeltä, joten ilmeisesti rytmi sekosi hieman, mutta onneksi meni oikein. Tältäkin radalta huono aika.

Olen kuitenkin aika tyytyväinen ohjaamiseen. Siihen nähden mitä tällä hetkellä pystyy tekemään ja mitä koira osaa. Sain Teten kaahottamisen hallintaan, en päästänyt sitä väärille esteille. Kontakteille maltoin jättää edes joksikin aikaa. Ja yhden kerran vaan vaihdoin ohjaussuunnitelmaa, ja sekin oli vaan plän BHymyEikä taaskaan tippunut rimojaHymyOikeastaan Teten kanssa oli ihan kiva mennä, ainakin ne helpot radan osatSilmäniskuIlmoittauduttiin uudenvuodenpäivän kisoihin Hyvinkäälle, jos innostutaan lähtemään.

Kiitoksia jälleen Sarille ja Matille matkaseurastaHymyEikä Sarillakaan huonommin mennyt, Rallille nolla ja siirto kakkosiinNauruHyvä Sari ja RagoonHymy