Ei pitäisi lähteä väsyneenä treenaamaan. Agilityssä on muutenkin tarpeeksi haastetta tälläisen "helpon" bordercollien kanssa. No, ehkä en loppujenlopuksi niin kovin suurta vahinkoa saanut aikaan.

Kokeilin viimekertaista treeniä uudestaan. Aluksi meni yhtä huonosti kuin viimeksikin. Lopulta tajusin Sarin vinkistä treenata niin että itse en liiku ollenkaan. Oma liike tässä kohtaa oli Tetelle aivan liian suuri häiriö. Tete alkoi tajuta idean ja sain useamman onnistuneen toiston. Eli treenissä ei ollut muuta vikaa kun että otin siihen heti liikaa" häiriötä" mukaan. Touhon kanssa kokeilin ihan samanlaisella ohjauksella ja meni heti oikein vaikka en ole sen kanssa koskaan kyseistä harjoitusta kokeillut.

Otin saman treenin vielä pakkovalssi-versiona. Touhonkin kanssa teki tiukkaa ehtiä alta pois ja Teten kanssa tuntui vielä kamalammalta. Asiaa ei ehkä auttannut yhtään että en jaksanut vaihtaa lenkkareita. Eka pakkovalssi meni hyvin mutta tokaa hyppyä Tete ei meinannut hypätä vaan lähti minun mukaan juoksemaan. Laitoin toisen hypyn taakse lelun valmiiksi odottamaan ja sain Teten hyppäämään myös toisen hypyn. Onneksi sillä pystyy pitämään leluja valmiiksi maassa eikä mene kesken kaiken ottamaan. Helpottaa paljon palkkausta. Ihan mielelläni jätänkin lelun maahan, kun välillä Tete nappaa käteen kiinni yrittäessään osua leluun...

Nyt on Tete ilmoitettu vappuna paimennuskisoihinYllättynytPaljon pitää vielä treenata että oikeasti voidaan osallistua. Mutta nyt on aikataulu tehty, mihin mennessä pitäisi osata tiettyjä juttuja ja mitä pitäisi osata olla tekemättäSilmäniskuToivottavasti on luvassa hyviä treenisäitä. Jos päästään hyvin paimentelemaan niin agility saattaa keväällä jäädä vähän vähemmälle.