Alkuviikosta otettiin kontaktisulkeiset. Hyvin toimivat Teten kontaktit ja se onkin melkein ainut asia missä ei juurikaan parannettavaaHymyKisoissa vielä pientä hienosäätöä ohjaajan taholta vapautuksissa.

Käytiin eilen aamulla ja illalla treenaamassa. Varmaan eka kerta kun käyn kaksi kertaa päivässä treenaamassa. Välissä kiinalaista ruokaa ja shoppailuaCoolTätä voisi tehdä useamminkinHymy

Teemana oli keppikulmat ja tehtiinkin pieni radanpätkä missä mentiin kepit kaksi kertaa. Eka kulma meni ihan ok, hieman vino lähestyminen oikealta, jonka Tete haki hyvin. Toisella kertaa tultiin pituudelta toisesta päästä keppejä. Tarkoitus lähettää koira kepeille ja leikata takaa keppien toiselle puolelle. Siis pahin mahdollinen takaaleikkaus kulma. Tete haki hyvin oikean välin ja meni pari keppiväliä ok, mutta kääntyi pois. Ilmeisesti minun liikkuminen häiritsi. Aika hyvin saatiin loppujen lopuksi toimimaan kun annoin pari kertaa alussa "kepit" käskyn niin alkoi kestämään kepeillä. Mutta olipa pitkästä aikaa vaikea treeni. Joskus tälläistakin ollaan treenattu mutta siitä on jo niin kauan että hyvä että tuli taas nyt mieleen treenata samaa. Illalla mentiin samaa treeniä ja nyt keppien takaaleikkaus onnistui hyvin. Radanhan Tete osasi jo vanhasta muistista mutta tulipahan treenattua keppien takaaleikkausta avokulmasta kuntoon. Täytyisi vaan muistaa jatkossakin treenata ja vahvistaa osaamista.