Perjantaina päästiin pitkästä aikaa treenaamaan kunnon rataa melkein koko treeniporukan kanssaNauru Tehtiin Rannikon Timon rataa, jonka koulutuksessa Marjo oli ollut. Olisi kiva ollut kokeilla Touholla rataa, vaikutti tosi mukavalta. Touho on vielä treenitauolla kun en uskalla treenata sillä ettei mene pahempaan kuntoon. Nyt ei tosin ole viikkoon ilmennyt minkäänlaisia merkkejä jumiutumisista. Ensi viikolla meinaan ainakin kerran sen kanssa jotain treenata, varmaan lähinnä kontakteja. Fysioterapeuttiaika saatiin vasta syyskuulle, joten siihen asti pidetään hiljaisempia treeni- ja kisaviikkoja.

Teten kanssa otin pätkiä radasta. Heti toisella esteellä oli jaakotus, mitä en ole aikaisemmin kokeillut. Onnistui sikahyvin. Muuten oli ohjaaminen ensin vähän hakusessa, mutta kun saatiin ohjaajan selkä suoraksi ja koiraan tuijottaminen pois niin aika sujuvasti meni radan alkupätkä. Tete haki myös putken hyvin vaikka jouduin ottamaan vähän etumatkaa toisessa treenipätkässä. Sivuttaishypyillä oli vaikeuksia, niitäkään en ole treenannut. Mutta onneksi Marjolta ja Iidalta saatiin toimivia ohjeita ja saatiin viimeinenkin treenipätkä edes jotenkin tehtyäHymyPitäs irtaantumista vahvistaa enemmän, käännöksistä en ole huolissani, suhina on tähän asti toiminut niissä hyvin.

Toivottavasti päästään jatkossa useammin porukalla treenaamaan, kaikilta saa hyviä ideoita ja armotonta kritiikkiäSilmänisku

ps. Jos IIDA sanoo että Tete ei ole hidas, niin kai se on pitkin hampain uskottavaNauru