Lomalla kun olen niin oli aikaa tänään mennä kssk:n Valkealan hallille treenaamaanHymyTeten kanssa otettiin ensin a:n kontaktia. Aluksi otin vapaana a:n sivuilta alastulolle ja sitten otettiin koko a:ta Sarin roikkuessa hihnan päässä. Meni mielestäni koko ajan ihan ok. Ehkä saisi vähän enemmän tarjota nose touchia. Paikka on kuitenkin hyvä ja melko matalassa asennossa Tete on kontaktilla. Palkkasin koko ajan lelulla. Muutaman kerran kokeilin vapaana a:ta. Ekalla kerralla Tetellä oli niin kova vauhti ettei siitä vauhdista pystynyt pysähtymään kontaktille. Hyppäsi harjan yli ja alastulo-osuudellakin Tete oli enemmän ilmassa kuin a:lla...onneksi sain ärähdettyä sille ilmalennon aikana ja kun seuraavan kerran otin a:n niin tuli huomattavasti hallitummalla vauhdilla hyvin kontaktille. Jatkamme kontaktitreeniä kuitenkin seuraavan kerran hihnassaHymyVähän kyllä pelottaa että Tete rikkoo joskus itsensä tuollaisella ryntäämisellä...

Kontaktien jälkeen oli keppitreenin vuoro. Ohjurit laitettiin päihin, paitsi lopuksi otettiin yksi pois. Pääasiassa meni ihan ok, muutaman kerran yritti lopussa oikaista yhden keppivälin. Kokeilin vielä myöhemmin keppejä ilman ohjureita. Pysyi kivasti kepeillä, mutta aloitusta ei vielä osaa hakea itsenäisesti. Tällä kertaa muistin käyttää vahvistavaa kättä apuna, kuten myös kontakteilla.

Touhon kanssa otin putkeen lähetyksiä, mistä se oli tosi innoissaanNauruJa muutaman luoksetulon.

Jäin vielä katselemaan Tinjan ja Riitan treenejä. Sain kännykän kameralla otettua hienon "kolme sukupolvea" kuvan, missä olivat Piuha, Tinja ja TeteSilmäniskuTäytyy joskus yrittää saada laitettua se tänne.