Paimennustreenit jatkuivat liinassa. Ekalla kierroksella Tete meni Riitan kanssa kun ajattelin jos uskoisi Riittaa paremmin. Meni ihan hyvin. Toisella kerralla menin itse Teten kanssa ja sain sen menemään lopussa jo liina löysällä ja rauhallisella vauhdilla. Meni myös ekasta käskystä maahankin useamman kerran, mitä ei ole pitkään aikaan tehnyt! Uskoi myös muita hidastuskäskyjä/ärähdystä. Jos sitä komensi niin tuli luokse mielistelemään, mutta loppua kohden väheni sellainen käyttäytyminen. On se kuitenkin hyvä että jotain uskooHymy

Otettiin vaan lampaiden perässä kulkemista niin että liina ei kiristyisi, ehkä muistutti välillä poispäinajoa. Lopuksi yritimme laittaa kaarelle. Lähti hyvin mutta kääntyi liian aikaisin lampaita päin. Onneksi oli liinassa.

Olen tyytyväinen että nyt tapahtui edistystäNauruTäytyy saada Tetelle samaa rauhallisuutta jatkossakin.

Agiltyssä otin viimeksi vaan pelkkää putkeen lähetystä ja puomia. Muuten haki putken hyvin, mutta pimeä kulma takaata lähetettynä tuotti ongelmia. Puomi hyvä, täytyy vapauttamisen kanssa vaan olla tarkkana.

Tete ja Touho pääsivät myös Mirkan käsittelyyn. Tetellä ei mitään suurempia jumiutumisia ollut, Touholla oli taas ristiluu-onglema. Veikkaan että meni kerran "pois paikoiltaan" kun juoksi veteen uimaan, koska sen jälkeen potki jalkaa taaksepäin.