Käytiin hallissa tokoilemassa Sarin ja Rallin kanssa. Johtui varmaan aika pitkälti agilityesteiden läsnäolosta (selityksen makua...), koska Tetellä oli keskittyminen huonompaa kuin esim. viikko sitten ulkona. Otin ensin paikallamakuuta niin, että Ralli otti vieressä luoksetuloa. Ekalla kerralla Tete lähti Rallin mukaan juoksemaan, mikä ei suuri yllätys ollutkaan. Kahdella seuraavalla kerralla nousi maasta mutta ei lähtenyt. Vasta neljännellä kerralla pysyi paikoillaan. Joo, ehkä tuli taas otettua liikaa häiriötä kerralla. Tetellehän on pahin häiriö että joku koira juoksee. Otettiin vielä lopuksi perus paikallamakuu, mikä onnistui hyvin.

Seuraamista treenasin myös, huonolla menestyksellä. Edisti ihan koko ajan. Otin lelun kainaloon, josta tiputin kun meni hyvin. Saatiin edes muutama askel mentyä niin että muistutti edes seuraamista.

Lopuksi vielä luoksetuloa. Sari toimi liikkeenohjaajana ja pyysin antamaan useampia käskyjä. Tete lähti koko ajan kuultuaan toisen käsky-sanan. Yksi onnistuminen saatiin viimein. Ihme että tuli luokse vielä hyvällä vauhdilla vaikka olin komentanut varaslähdöistä aika pahasti.

Ei siis mitenkään onnistuneet tokotreenit, perusvirheitä mitä on meillä ollutkin. Onneksi kohta pääsee agilityn pariin, sopii meille paremmin (vaikkei aina siltä näytäkään)Hymy

Käytiin samalla Paaskoskella lenkkeilemässä. Tete oli ekaa kertaa lenkillä irti leikkauksen jälkeen. Osasi arvostaa koittanutta vapautta, kun huiteli pari kertaa näkymättömissä.