Käytiin Katrin treeneissä. Tete meni ihan mukavasti. Aluksi pyrki taas pysäyttämään lampaita, mutta loppua kohden pysäyttäminen väheni. Tuntui että on aina itse väärässä paikassa väärään aikaan, mutta ei se vissiin ihan kamalalta näyttänyt. Tete uskoo hyvin ärähdystä/sauvan heilutusta. Sitä pystyy hyvin pitämään vapaana, tulee luokse käskystä (tai no, välillä useampi käsky...) ja meni jopa maahan muutaman kerran käskystä. Onhan se vielä nuori eikä voi hirveästi vaatia, mutta intoa onneksi riittää.

Tete sai kokeilla myös kahden naudan paimennustaHymyEnsin meinasi mennä vaan häkissä olevien lampaiden luokse, mutta tajusi että voihan näidenkin kanssa tehdä jotain. Aluksi ehkä isommat eläimet hirvitti hieman ja täytyi pysyä kauempana mutta pian jo Tete oli vauhdissaan ja suhahteli hyvinkin läheltä nautoja. Innostui melkein liikaakin niistä.

Lopuksi otimme häkissä pyörimistä molempiin suuntiin koira hihnassa. Meni oikein hyvin, eikä yrittänyt hyökkäillä lampaita päin (tosin minulla oli lehti kädessä, mutta ei sitä tarvinnut kuin muutaman kerran näyttää). Rauhoittui hyvin paikalleen.