Sunnuntaina oltiin toinen päivä hyppytreeneissä. Meillä oli kolme erilaista harjoitusta. Kaikki olivat muistaakseni "kasvavia sarjoja" eli viimeinen/viimeiset hyppyvälit olivat suurempia. Saimme Tetenkin suoritukset videolle, täytyy jossain vaiheessa katsoa, jos jotain ymmärtäisi. Ainakin nyt tuntuu että on aika pihalla...en oikein muista edes miten Tete meni. Yhtään rimaa se ei tainnut tiputtaa eikä hypännyt kahta kerrallaHymyOlin kirjoittanut ylös mitä puutteita Teten hyppytekniikassa on tällä hetkellä: kokoaminen, alastulon vaimentaminen (jäykkä), etupään vahvistaminen ja takapään hahmottaminen. Täytyy saada Tete fyssarille tarkastettavaksi että on kunnossa. Onhan se vielä nuori ja kehittymätön, ei ole vielä valmis rimojen nostamiseen. Meidän hyppytreeniohjelma on tällä hetkellä kerran viikossa set point ja perussarja ja joka toinen viikko jompi kumpi kasvavan sarjan treeneistä. Pääpaino siis kropan hallinnassa ja painonsiirrossa. Etenemme varovasti, tavoitteena saada joskus tilanteeseen nähden oikein hyppäävä koiraNauruOli erittäin mielenkiintoinen kurssi, saatiin paljon ajattelemisen aihetta.

Tiistaina käytiin taas häiriö-tokossa. Ja Tete menee aina vain paremminNauruEi kytännyt viimeksi juuri ollenkaan. Treenattiin sivulletuloa, maahanmenoa, istumista, istumaan nousemista ja luoksetuloa. Tokon jälkeen rakensimme Sarin kanssa set poin -hyppytreenin. Pyysin Saria menemään Teten kanssa että näkisin sivusta miten se hyppää. Tete ponnisti joka kerta liian aikaisinOtsan rypistysEn nyt oikein tiedä että miten saan sen ponnistamaan lähempänä hyppyä. Pitää laittaa kädet ristiin ja toivoa että "viisas bordercollie" tajuaa itseNauru

Tänään olimme Kahjojen Ninjojen -treeneissä, kuten Iiro meidän ryhmän uudelleen nimesiNauruVoisiko osuvampaa nimeä ollaNauru Touhon kanssa otin kontakteja, yritin pitää "kiintopisteet", kunpa muistaisin kisoissakin. Hirveellä innolla se menee, jotenkin vähän pelottaa taas miten se käyttäytyy kisoissa. Onneksi perjantaina on psyykkisen valmennuksen luento, tulee niin tarpeeseenNauru Tete meni viiden esteen radanpätkää. Ajoittain ihan ok, rengaskin meni hyvin kun laitoimme pituuden kepit sivuille. Hyppäsi päälle, jos seisoin edessä. Sylkkärillä meni paremmin. Takaaleikkaukset onnistuivat. Lopuksi otin keinun ylösmenoa hieman laskevalla keinulla. Vähän välillä hidasteli puolessa välissä, mutta viimeiset kerrat meni jo aika kivasti. Pelottavinta on ottaa Tete syliin keinulta, murisee kun ei tykkää olla sylissäSilmäniskuTeten treenatessa toisella puolella oli toisia koiria treenaamassa. Aluksi meinasi mennä kyttäämään toisia mutta "haravapartio" hoiti hommansa ja Tete suostui treenaamaan minun kanssaHymyHyvät häiriötreenit, täytyykin useammin ottaa tällaisia.