Teten kanssa ei olla tällä viikolla paljon mitään tehty, kun se pääsi tiistaina eläinfysioterapeutti Mirkan käsittelyynHymySelkä oli aika jumissa ja taisi olla kipeäkin kun Tete siihen malliin vastusteli aluksi hoitoa. Pääsi mm. hyppämään kenguruloikan hierontapöydältä kun en pitänyt hyvin kiinni. Onneksi pian rauhoittui ja saatiin hyvin hierottua. Mennään kuitenkin vielä uudestaan lähiaikoina. Liikuntaohjeeksi saatiin lumihangessa kävelyä hihnassa niin että Tete kävelee tai ravaa ja että liike suuntautuu eteenpäin. Ei siis vapaana loikkimista lumessa.

Tänään otin muutaman kerran Teten kanssa pentuagilitytreeneissä tehtyä takaaleikkaustreeniä ilman rimoja. Aika kivasti meni, takaaleikkaustreenit ovat tuottaneet tulostaHymyJa jottei liian hyvin menisi, niin seuraavaksi kokeilimme jaakotusta. Tuli melkein koko ajan hypyn takaisinOtsan rypistysSamoin teki silloin kun treenattiin saksalaista. Vain lelu maassa sain onnistuneita suorituksia. Täytyy siitä yrittää jotenkin jalostaa tekniikkaa eteenpäin. Tämä oli taas hyvä esimerkki miten helposti Tete lähtee minun liikkeeseen mukaan. Mutta on sen kanssa kiva treenata kun se tekee aina täysilläNauruVaikka välillä onkin haasteellista opettaa uusia juttuja.

Touho pääsi tiistaina omaan terapiaansa, pois Teten välillä hieman rasittavasta seurasta kssk:n tokotreeneihin. Lähinnä ruutua treenasimme. Meni ok, kun kävin näyttämässä paikan. Mutta ei se sitä vielä osaa, vaatisi paljon enemmän treeniä. Muutaman kerran kokeilin pysäyttää Touhon ruutuun seisomaan. Otti käskyn jälkeen askeleen, mutta muuten ihan hyvä. Seuraaminen oli nyt mielestäni aika huonoa. Oli vähän vinossa, kun kyttäsi palkkaa. Lopuksi treenasimme hyppynoutoa. Ainut miinus on, että pureskelee vähän kapulaa. Toi kapulan melko vinoistakin hyppykulmista. AgilitykoiraSilmäniskuEi meistä taida enää tokoilijoita tulla, treenimotivaatio aika nollassa.