Maanantaina treeneissä mukana yksi oikea pentu, Ryyni ja kaksi vähän vanhempaa pentua Tete ja Ralli. Tehtiin pieni rata, halusin lähinnä keppejä ja rengasta testailla. Ehkä noin kymmenennen kerran jälkeen saatiin nollarata joka näyttää tältä http://www.youtube.com/user/parsonrissanen#p/u/4/p_m4Y_AI4Ao 

Tete jätti yllättävän monta kertaa vikan välin kepeistä pujottelematta. En tiedä oliko vika kepeissä, joista loppuosa siirtyi selvästi pois paikoiltaan vai ajoinko jotenkin päälle. Keppien haku suoraan tultaessa ainakin jonkin verran parantunut, nyt ei yrittänyt kuin pari kertaa juosta keppien ohi. Tosin mulla oli aika selkeä haltuunottokäskykin. Kontaktit ok, a:lla annoin lähtä liian aikaisin. Takaaleikkaukset onnistuivat ihan kivasti ja Tete haki muutenkin hyvin esteet.

Umppa sanoi hyvin meidän alkusähellyksiä katsoessaan, että toisen meistä täytyy olla rauhallinen. Kai se olen sitten minä kun Teteä ei ainakaan saa millään rauhalliseksi agilityssä. Alkoikin sujumaan paremmin kun otin rauhallisemman tyylin ohjaamiseen.

Huomenna käydään tekemässä vielä pientä viimeistelytreeniä ja sunnuntaina sitten kisaamaanNauru