Koska agilityn on joutunut jättämään lähes kokonaan näillä helteillä pois, niin olemme Teten kanssa treenanneet jonkin verran tokoa. Pääasiassa itseksemme ollaan treenattu, mutta kerran oltiin Sarin ja Rallin kanssa tokoilemassa ja viimeksi Marjon, Tiltun ja Viian kanssaCool

Alokasluokan liikkeitä ollaan yritetty saada jonkinlaiseen kisakuntoon vaihtelevalla menestyksellä. Paikallamakuu alkaa olemaan ok. Tosin täytyy vielä ottaa häiriötä siihen mukaan, esim. vierestä lähtee koira. Seuraaminen välillä toimii, välillä ei. Pakko on vielä pitää kokoajan makupaloja kädessä ja palkata oikeasta paikasta. Tuntuu, että Tete haluaa heti lähteä pois seuraamisesta kun vaan saa luvan. Sen mielestä on kivempaa juoksennella vähän kauempana. Eikä se ikinä ole ollut kova ruoan perään ja leluilla on vaikeaa seuraamisesta palkata niin ei ole helppoa....mutta ei auta kun vaan yrittää makupalojen kanssa ja olla hermostumatta.

Luoksetulo myös ok, tarvii vaan vahvistaa paikallapysymistä. Liikkeestä maahanmeno ok, kun saisi vaan sen seuraamisen kuntoon. Seisomistreeni vielä kesken. Kokeilein hyppyäkin ja lähtee tosi hyvin kaukaantakin. Olen treenannut seisomista niin, että liikun itse toisella puolella. Kerran menin Teten viereenkin eli otin koko hyppyliikkeen ja meni hyvin.

Mutta kyllä me aiotaan osallistua alokasluokkaan heti kun vaan näyttää siltä että ykköstulokseen on hyvä mahdollisuusHymy

Ensi viikko onkin sitten paimennusviikkoNauruMaanantai ja tiistai menee kelpiepaimennuskurssilla (onhan Tete "melkein sukua kelpielle") Katrilla. Ohjelmassa lammas- ja nautapaimennusta. Perjantaina olisi tarkoitus mennä Riitalle treenaamaan ja lauantaina paimennuskisoihin Juupajoelle. Kaikki treeni tulee todellakin tarpeeseen, mikäli meinataan jotenkin selvitä lauantain kisoista. Toivottavasti helle ei kauhean pahasti haittaa paimennusta. Täytyy hommata Tetelle pyyhe, minkä voi kastella ja laittaa päälle.