Keskiviikkona ninjojen treeneissä. Muut treenasivat pätkää Oreniuksen radasta, me otettiin Teten kanssa vaan putki-puomi-erottelua, kun ei vielä viitsi hyppyjä yms. mennä. Putki oli puomin alla u:na. Otin ensin puomia, koska sinne Tete mielummin menee. Puomille meno ei tuottanut suurempia vaikeuksia. Päädyin siihen että "mene"-käskyllä lähtee parhaiten ainakin kun lähestytään suoraan tai melko suoraan. Olen tainnut käyttää puomille vähän milloin mitäkin käskyä, useimmiten alas tai kiipee tai kiipee-alas. Sitten treenattiin sitä vaikeampaa eli putkeen menoa. Ihmeen hyvin alkoi toimimaan, kun otin nimellä haltuun ja sen jälkeen putki-käsky. Nyt olin itse edellä tai vieressä, en tiedä miten onnistuu kun tullaan kovalla vauhdilla ja Tete edellä...täytyy kokeilla joskus.

Ensi viikolla Tete pääsee Mirkan käsittelyyn, jonka jälkeen voimme paremmin alkaa treenata. Meinaan ilmoittaa Teten Helsinkiin 7.11. kisoihinCool Toivottavasti ei nyt ihan popcorni-kokis-3Dlasit-osastoa ole luvassaSilmänisku

Olen käynyt nyt pitkästä aikaa juoksemassa 25 minuutin lenkkiä kahtena iltana. Ei ihan kamalan pahalta tuntunut. Nyt kun jaksaisi useamman kerran viikossa käydä saman lenkin juoksemassa niin aikaa voisi jonkin ajan kuluttua yrittää lisätä. Olisi kivempi alkaa kisaamaankin kun juokseminen tuntuisi helpommalta.