Sunnuntaina kisattiin Kotkassa kaksi kakkosten starttia ja molemmista napsahti nollat, sijoituksilla 1. (agi) ja 2. (hyppis).

Hyppiksellä yksi vaikeahko kohta kun piti saada oikeaan päähän putkeen enkä oikein tiennyt kummalta puolelta olisin sitä edeltäviä hyppyjä juossut. Mulla oli oikeastaan kaksi ohjausvaihtoehtoa ja päädyin suunnitelma b:hen eli takaaleikkaukseen koska Tete hyppäsi taas niin pitkälle että oli jo ohittanut ekan putken pään ja menossa kohti oikeaa putken päätä. Valsseja jouduin muutaman tekemään pakosti ja nehän tietty levisi. Takaaleikkaukset meni hienosti ja tuntuu että saan Teten tällä hetkellä kääntymään niillä paremmin. Annoin Teten aika rauhassa hypätä enkä ohjannut käännöksiä kamalan tiukasti. Rata oli aikamoista pyöritystä, mutta pääsi Tete pari kertaa suorilla taas sellaiseen vauhtiin, että toisella kertaa kaatui kyljelleen kun piti kääntyä ja toisella kertaa meinasi mennä vielä yhden hypyn suoraan. 

Agilityrata oli mukavan helpohko. Alussa otin taas puolenvaihdon takaaleikkauksella. A ja puomi hyvät, vapautuksen suhteen täytyy minun olla tarkempi. Jouduin taas tekemään pari valssia, joissa koira valui. Onneksi Teteä saa lähetettyä kauempaa esteille, niin on edes vähän enemmän aikaa valsseille. Tahtojen taistelu käytiin sitten keinulla. Jouduin vedättämään keinulle jonkun verran, että ehdin keinun jälkeen valssilla vaihtamaan puolta. Vauhti oli taas sitä luokkaa, että Tete luisui alastulolla kylki edellä sivuun. Tuomari totesikin palkintojen jaossa että keinutaistelun kautta voittoon...

Uskomatonta mutta totta, nyt on jo kaksi nollaa kakkosista. Seuraava koitos sunnuntaina Hyvinkäällä ja se onkin vuoden vika kisa.

Suuret kiitokset Sarille koutsina toimimisesta! Ja saatiinhan myö meijän firman koirille toinenkin nollavoitto kun Umppa ja Ryynäin ottivat toisen nollansa ykkösissä! Hyvä myö!