Keppitreeniä taas. Aluksi Tete aikoi tulla samasta välistä pois kuin aina ennenkin mutta loppua kohden meni jo aika kivasti. Saatiin otettua kepit joka puolelta ilman virheitä useamman kerran, jäi siis hyvään kohtaan. Tarvii vaan tässä vaiheessa paljon oikeita toistoja.

Kontaktitreenit mentiin puomilla, lelupalkalla. Maria sattui paikalle ja sain ajateltavaa miten jatketaan kontaktitreeniä. Maria myös muistutti perusasiasta että koira on saatava kunnolla tajuamaan homma ennenkuin otetaan vauhtia ja häiriöitä. Ja muitakin hyviä juttuja tuli, sellaisiakin jotka olin unohtanut. Tete menee oikein jos en vedätä ja vahvistan vielä "alas"-käskyä alastulolla. Lelun kanssa vedätys oli tyhmä keksintö kun ei kestä sitä, tulipa taas kokeiltua. Seuraavaksi keskitymme nosetouchin suoritukseen niin että Tete tekisi sen mahdollisimman itsenäisesti. 

Täytyy sekin vielä tunnustaa että olen tehnyt Teten kanssa välillä nosetouchia maassa, ei siis takajalat ylempänä. Niin ei saisi tehdä...mutta se vaan on kivaa kun se osaa laittaa kuonon maahan käskystäNauruJohdonmukaisuus taas kaukana, mutta kaikkein pahinta että tajuan sen ja silti teen väärinHymyLupaan tarjota treenikavereille kakun jos Teten kontaktit tulee olemaan hyvät kisauran alkaessaYllättynyt