Olipa eilen hikistä hommaa paimennusHymyPaljon rankempaa kuin agilityYllättynyt Ei voitu kauaa mennä, koska kävely lumessa vei ainakin ohjaajan voimat hyvin pian. Ehkä Tetekin oli vähän liian kauan kun loppu meni aika huonosti. Aluksi otimme kuljetusta kun vihdoin ja viimein saimme lampaat yhteen kasaan. Oli tarkoitus ensin ottaa pieni haku mutta lampaat ehtivät karata ennenkuin ehdin päästää Teten irti. Kuljetus meni mielestäni hyvin. Otin nyt aika paljon suoria pätkiä ja Tete pysyi hyvin takana. Ongelma vaan on, että se on tosi lähellä lampaita, pitäisi saada jäämään kauemmaksi. Ei voi oikein käskeä maahan, kun ei jostain syystä nyt mene helposti. En tiedä voiko johtua osittain siitä kun oli paljon lunta, kesällä jäi maahan vähän liiankin hyvinNauruMuutenkin kun liikkuminen oli vaikeaa, niin voi olla että Tete senkin takia oli lähellä. Ja kyllä se heti vaihtaa paikkaa sen mukaan minne uskoo lampiden olevan menossa. Hyvin toimii vaistot, nyt täytyy saada vaan käskyt perilleHymyTete oli pitkän tauon jälkeen hyvin innokas ja selvästi ei ollut niin kuulolla kuin mitä oli vielä viime vuonna. Ehkä sen saan taas paremmin hallintaan kun pääsemme enemmän paimentamaan ja otan myös paimennuksen ulkopuolella tarkempaan seurantaanSilmänisku

Pieniä hakuja otimme niin että lampaiden ympärillä sivuilla oli aidan pätkät. Tete lähti hyvin joka kerta kummaltakin puolelta kiertämään aitoja ja tuli hyvin aukosta sisään lampaita kohti. Aluksi turhan kovaa, mutta viimeiset harjoitukset onnistuivat jo ihan hyvällä vauhdilla.

Lopuksi otin pientä pyöritystä pienessä aitauksessa. Siellä Tete tyytyi lähinnä vahtimaan maassa karsinan edessä että lampaat eivät mene sinne. Taisi olla muutenkin jo tässä vaiheessa väsynyt kun ei käyttäytynyt enää niin hyvin...olisi pitänyt aikaisemmin tajuta lopettaa.

Käytiin vielä paimennuksen jälkeen Kirvelin kanssa juoksentelemassa. Tällä kertaa leikkiminen sujui hienostiNauru