Viime sunnuntaina käytiin Hyvinkäällä kisaamassa. Aamulla lähdettiin yhdeksältä ja illalla paluu kotiin kymmenen aikoihin. Tetellä oli ensin startit ja illemmalla oli Rallin debyytti kakkosissa.

Meillä oli Herrala tuomarina, eka rata oli vaikea ja hylky tuli väärästä radasta. Alussa oli kahden suoran hypyn jälkeen takaakierto, selvitettiin se ja päästiin kahdeksan estettä virheittä. A:lta oli suoraan hyppy jonka toisella puolella toinen hyppy ja toisella puolella puomi. A:n jälkeen piti mennä siis hyppy suoraan ja takaisin a:n alla menevälle putkelle. Mietin että kummalta puolelta otan Teten ja päätin ottaa hyppyjen välistä, koska puomi oli niin lähellä että sinne olisi aika varmasti ainakin yrittänyt mennä. Sainkin Teten hyppyjen välistä, mutta olin jo siinä vaihessa myöhässä etten ehtinyt ohjaamaan kunnolla putkelle, vaan Tete meni minun edestä a:lle. Varmaan yksi askel olisi riittänyt, niin olisin saanut sen putkeen, mutta en vaan ehtinyt kun jouduin liikaa varmistelemaan hyppyjen välistä ottoa. Ei kauheasti harmittanut, yritys oli kuitenkin hyvä ja valitsin mielestäni oikeat ohjausvalinnat. Tosin se vähän harmitti kun Tete varasti lähdössä, olin ilmeisesti liian pitkäksi aikaa jättänyt ilman valvontaa/käskyä.

Toka rata oli ihan kiva. Yhden hypyn jälkeen Tete kaarsi tosi pitkälle mutta muuten meni hyvin. Loppusuoralla (eivät olleet suorassa linjassa) Tete meni kahden hypyn ohi ja saatiin kymppi tulokseksi. Pujottelun jälkeen oli kaksi vaihtoehtoa ohjata, joko valssata pujottelun edessä tai tulla koko pujottelu toisella puolella ja ainakin Teten tapauksessa olisi joutunut aika voimakkaasti silloin juoksemaan päälle. Valitsin siis valssin pujottelun jälkeen, koska pysyy silloin paremmin kepeillä. Pujottelun jälkeen sain menemään yhden hypyn mutta seuraavasta meni jo ohi. Minun olisi jollain tavalla pitänyt saada enemmän etumatkaa pujottelulta. Näin jälkeenpäin ajateltuna olisi pitänyt ottaa riski ja jättää pujotteluun ja juosta vähän päälle. Tete vaan menee pujottelunkin niin nopeasti ettei siinäkään paljoa ehdi edelle. Olisi se valssillakin varmasti toiminut, jos olisi nopeammin päässyt valssin jälkeen eteenpäin.

Tuli taas näiden starttien jälkeen pohdittua että missä vika. Päädyin siihen että olin liian hidas ja ohjaus sen takia myöhässä. Pitää vissiin alkaa jotain usainbolt-treeniä vetämään että pääsee nopeammin paikoiltaan liikkeelle. Ja tietysti täytyy opettaa Teteä vielä enemmän estevarmaksi, että suorittaa ne vaikka olen missä. Kaikesta huolimatta sen kanssa on tosi kiva kisataHymyEikä tarvi masentua vaikkei nyt nollaa tullutkaan, ihan hyvää menoa pääasiassa kuitenkin oli. Heli sanoi että sitten kannattaa vasta masentua jos on ollut neljä vuotta ykkösissäSilmäniskuNauru

Omien starttien jälkeen käytiin hallin pihalla ihailemassa Satun ja Tuikkeen tokoilua. Pyysin Satua kokeilemaan Teten kanssa seuraamista ja hyvinhän se alkoi menemään. Voisko se sittenkin olla ohjaajasta kiinniSilmänisku Tässä sisarukset yhteiskuvassa, varmuuden vuoksi pitää katsoa vielä eri suuntiinSilmänisku

1296148612_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sarilla ja Rallilla loistava kakkosen aloitus. Sijoitus 2. ja eka nollaNauruHyvähyvä!

1296148554_img-d41d8cd98f00b204e9800998e