Ollaan pari kertaa käyty inkkariporukalla treenaamassaSilmäniskuRallilla olikin jo ennestään inkkarinimi pesty räsymatto ja Tete sai jouluna meidän mummilta nimen hiipivä hölmöysSilmänisku Jotenkin niin osuva nimiNauru.

Keppejä ja kontakteja taas treenailtiin. Kun en enää keppitreeniä jaksanut itse mennä niin Sari meni Teten kanssa. Tete alkoi aina kepeillä haukkumaanYllättynytPitäisi päästä kovempaa mutta ei pääse. Tuli heti Tinja mieleen. Toivoinkin samanlaista agilitykoiraa, nyt taitaa olla sellainen käsissäHymy. Kontaktitreenit meni myös kivasti ja Tete kesti aika hyvin vedätystä kepeillä.

Käytiin joulun alla Riitalla Teten ja Kirvelin kanssa lenkkeilemässä. Tete satutti lenkin aikana johonkin tassunsa ja anturaan tuli haava. Verta tuli jonkin aikaa mutta kylmä lumi tyrehdytti sen hyvin. Aluksi sisaruksille tuli pieni riita jostakin mutta loppulenkki sujui leikin merkeissä. Käytiin pikaisesti katsomassa lampaita. Menin Teten kanssa pieneen aitaukseen. Tarkoituksena oli vaan vähän kuljettaa Teteä hihnassa lampaiden luona ja rauhoittaa se välillä maahan. Tete veti aivan kamalasti hihnassa, joten päästettiin se vapaaksi. Ilmeisesti yksi syy miksi veti hihnassa on että haki tasapainoa voimakkaasti. Kun päästin vapaaksi niin haki hyvin tasapainon ja haki reippaasti lampaat jos ne jumittivat aidan kulmaan. Välillä jäi tosin maahan vahtimaan lampaiden karsinan eteen, kun oli sitä mieltä että sinne ne voivat mennä. Ilmeisesti minulla oli kerrankin Teten mielestä lampaat hallinassaNauru

Sellainen huomio tuli siinä pyöriessä, että paljon helpommin Tete nappaa lampaita jos joutuu oikean kautta menemään, taitaa olla siis hyvin vahvasti vasentassuinen. Otin nyt enimmäkseen vasemman kautta että saataisiin treeni onnistumaan. Jäi oikein hyvä mieli, toivottavasti sää suosii ja päästään jossain vaiheessa isommalle pellolle kunnolla treenaamaan.