Ollaan Teten kanssa pari kertaa käyty ninjojen kanssa treenaamassa. Ensin treenattiin Oreniuksen Juhan rataa, jonka Umppa oli mennyt. Teten kanssa treenattiinkin sitten melkein pelkästään alun ihmisnuolta. Vauhtia olisi saatava hieman hitaammaksi ohjaajaa kohti tullessa, enkä onnistunut siinä ollenkaan. Kokeilen seuraavan kerran vielä makupalan kanssa, kun nyt tömähti jalkaan vaikka otettiin melkein paikaltaan. Myöskin eteenpäin menoa treenattiin. Oli taas laitettava lelu maahan, kun muuten juoksee helposti jonkun esteen ohi. Lopuksi vielä keppitreeniä vaikeahkolla kulmalla ilman ohjureita, meni ok.

Maanantaina otettiin pelkkää puomitreeniä. Ensin hihnalla ja lopuksi ilman. Hakee hyvin paikan, mutta lelun kanssa kun vedätin niin ei pysähtynyt. Olen ihan tyytyväinen kuitenkin tällä hetkellä kontakteihin tässä opetusvaiheessa.

Tiistaina uskaltauduttiin pitkästä aikaa tokotreeneihin. Yritin pääasiassa tehdä Teten kanssa kontaktitreeniä, joka onnistuikin ihan ok. Ei pahemmin päässyt tuijottelemaan muita. Myös paikallamakuu sujui hyvin. Ei noussut ja kävin tiheästi palkkaamassa. Tokoilun jälkeen treenattiin vielä keppejä ja rengasta. Kepit meni muuten ok, paitsi tiukassa takaaleikkauksessa tuli aluksi pois kepeiltä. Saatiin kuitenkin avustajan kanssa onnistumaan. Valssi keppien päässä myös hyvä, mutta persjättö kepeillä ei toiminut, Tete tuli aina kesken pois. En ensinnäkään ehtinyt rauhallisesti ohittamaan Teteä kepeillä kun se menee niin kovaa. Täytyy ensi kerralla keksiä siihen jotain helpotusta aluksi.

Lopuksi täytyy hehkuttaa vielä kerran loistavia treenikavereita the ultimate challenge ohjaajia Umppaa ja Iidaa hienoista nollavoitoista Kouvolan kisoissaNauruAivan omaa luokkaansa kummatkinNauru