Keskiviikkona käytiin illalla pikaisesti parsonien kanssa ottamassa puomia ja keinua. Mielestäni Tete meni puomin kivasti, en ottanut montaa toistoa ettei keksi alkaa hidastamaan. Tehtiin myös muutama toisto niin että palkka tuli avustajalta, täytyy sitä tehdä jatkossakin enemmän myös kontakteilla niin saadaan itsenäisyyttä suoritukseen. Keinulla oli pöytä alla joten se ei laskenut kuin vähän. Vauhti säilyi hyvänä päähän asti, Tete vaan ei oikein malta odottaa että se nostetaan pois sieltä.

Tänään lähdettiin pitkästä aikaa agilitykisoihin, tosin vain parsonien kannustusryhmäänHymyTuloksena 2 nollaa ja Rissalle 3. sijaNauruKisapaikka oli kiva halli ja otin Teten sisälle vähäksi aikaa mukaan. Eräs kisaaja kävi huomauttamassa että olimme Teten kanssa väärässä paikassa katsomassa kun radalla olevat koirat ottavat hypyn jälkeen kontaktia Teteen. Yhden koira näin joka katsoi Teteä päin. Istuin radan ulkopuolella penkillä ja sen edessä oli vielä verkko ja hypylle matkaa useampi metriYllättynytMyönnän että Tete tuijottaa radalla olevia koiria. Mutta mielestäni kolmosluokassa pitäisi voida olla koirien kanssa radan reunalla. Hyvin motivoituneet koirat (mielestäni on väärin koiraa kohtaan harrastaa/kisata huonosti motivoituneella koiralla) eivät näissäkään kisoissa hakeneet kontaktia radan ulkopuolisiin tapahtumiin. No, toisaalta se taitaa olla aika luonnollista että haetaan syitä huonoon rataan milloin mistäkin...valitettavasti se vaan sitten näkyy omassa ohjaamisessa jos suurin energia ja keskittyminen menee epäolennaisiin asioihin.

Kaikesta huolimatta, kiitos kun saimme tulla mukaan seuraamaan parsonien ultimate challenge osa kakkostaNauruTuli pitkästä aikaa sellainen tunne, että kohta voisi olla taas kiva jo päästä kisaamaan. Edellisestä startista taitaa olla jo ainakin puolisen vuotta aikaa.